Gör skillnad genom att jobba hos oss

Vill du arbeta inom en framtidsbransch som bidrar till ett bättre samhälle? Ragn-Sells är en trygg arbetsgivare som erbjuder stora karriärmöjligheter – över hela landet.

Miljöarbetare vid eldriven trumsikt i Umeå

Tänk att kunna göra skillnad genom sitt dagliga arbete. Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett befattning inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka.

Se alla lediga tjänster här

Vi har en spännande bredd av befattningar - våra medarbetare är allt från miljöarbetare och kemister, till kundservicemedarbetare och processingenjörer. Och vi behöver alltid bli fler. Därför är vi ständigt på jakt efter nya talanger som vill möta morgondagens möjligheter och utmaningar tillsammans med oss.

Ragn-Sells är en trygg arbetsgivare med stora möjligheter till utveckling. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling, vi är stolta över vår kultur och vi jobbar ständigt på att utveckla och vårda våra värderingar.

Välkommen med din ansökan.