Gör skillnad genom att jobba hos oss

Vill du göra skillnad på riktigt, inom en framtidsbransch som faktiskt bidrar till ett bättre samhälle? Då ska du söka jobb hos oss. Ragn-Sells är en trygg arbetsgivare som erbjuder stora karriärmöjligheter – över hela landet.

Miljöarbetare som blickar ut

Tänk att kunna göra skillnad genom sitt dagliga arbete. Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett befattning inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka.

Hos oss arbetar allt från miljöarbetare och kemister, till kundservicemedarbetare och miljöspecialister. Och vi behöver alltid bli fler. Därför är vi ständigt på jakt efter nya talanger som vill möta morgondagens möjligheter och utmaningar tillsammans med oss.

Ragn-Sells är en trygg arbetsgivare. Karriärmöjligheterna är stora, vilket vi har många goda exempel på, och det stora kunnandet som finns inom företaget är en tillgång för utveckling.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna olika typer av kulturell och etnisk bakgrund hos våra medarbetare. Vi är nämligen övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Välkommen med din ansökan.