Ragn-Sells erbjuder karriärprogram för en hållbar framtid

Ragn-Sells erbjuder karriärprogram för en hållbar framtid

Ta chansen och sök till Ragn-Sells Young Professionals program för nyutexaminerade. Programmet skapar förståelse och kunskap om varför avfall är en värdefull resurs. Välkommen att hjälpa oss utveckla fler cirkulära lösningar.

Ragn-Sells arbetar med att driva samhället mot en cirkulär ekonomi. I ett sådant samhälle återanvänds eller omvandlas allt avfall till nya resurser i så stor utsträckning om möjligt. För att nå dit behöver vi stärka upp vår verksamhet med kollegor som alla jobbar mot samma mål trots olika expertområden.  Vi söker därför nyexaminerad med olika inriktningar då vi tror att en kombination av olika perspektiv, kompetenser och erfarenheter behövs för att tillsammans driva samhället mot en cirkulär ekonomi.

Frågor och svar

Hur lång tid pågår programmet?
Du blir tillsvidareanställd och programmet pågår under de första 10 månaderna.

Vad innehåller programmet?
Förutom arbete i den löpande verksamheten erbjuds ett flertal utbildningar samt deltagande i olika typer av projekt. Du får en egen mentor och arbetar nära erfarna och kunniga kollegor som gärna delar med sig.

Vilka riktar sig programmet till?
Programmet riktar sig till nyexaminerad på högskole- eller universitetsnivå med intresse för miljö och avfall.

På vilka orter finns programmet?
Det finns flera möjliga placeringar för detta program, bland annat Norrköping, Vänersborg, Göteborg, Stockholm (Upplands-Bro), Luleå, Umeå och i Skåne.

När kan man ansöka?
Ansökan sker under våren och programmet startar efter sommaren. Nästa ansökningsperiod startar våren 2024. Annons läggs då ut under Lediga tjänster

Hur många platser finns det?
Det kan variera men hittills har 3 personer anställts till varje programstart.