Fler experter på farligt avfall sökes

Ett av Ragn-Sells viktigaste uppdrag är att ta hand om miljöfarligt avfall. Just nu söker vi fler kollegor som vill bidra till det arbetet. Läs mer om vad vi gör, och vilka lediga tjänster som går att söka just nu, här nedan.

Miljöfarligt avfall belastar vår miljö och människors hälsa. Därför är det viktigt att vi ligger i framkant och utvecklar nya hållbara framtidslösningar. Vi på Ragn-Sells värdesätter detta arbete och satsar stort på farligt avfall i hela våra verksamhet.  

Ragn-Sells största anläggning söker fler kollegor

På Ragn-Sells största anläggning Högbytorp i Upplands-Bro hanteras de flesta typer av farligt avfall. Teamet som jobbar här är experter inom miljölagstiftning, farligt gods och kemiska risker.

På grund av flera kommande pensionsavgångar behöver man nu rekrytera nya medarbetare till gruppen. 

– Vi behöver kunna förstärka med rätt kompetens och eftersom det är ett yrke som kräver lång upplärning och specialkompetens startar vi rekryteringen redan nu, säger Nina Hovberg avdelningschef på Högbytorp.

Möt våra medarbetare inom farligt avfall

”Som kemist får du möjlighet att möta olika typer av utmaningar, både ute i produktion och vid kundkontakter. Arbetet är mycket varierande, ingen dag är den andra lik."

/Josefin Fredriksson, sektionschef, Farligt avfall på Högbytorp