En pålitlig och heltäckande avfallspartner i Västerbotten

Ragn-Sells erbjuder avfallstjänster för företag i bl.a. Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Holmsund, Nordmaling och Örnsköldsvik.

Som ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom avfallshantering, återvinning och sanering erbjuder vi lösningar till näringsliv, organisationer och offentlig verksamhet.

Vi erbjuder en rad hållbara avfallslösningar för företag i Västerbotten samt uthyrning av container till fast pris för privatpersoner och bostadsrättsföreningar. 

 

Hållbara avfallslösningar

Exempel på tjänster för företag i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Holmsund, Nordmaling och Örnsköldsvik.

En man bakifrån med orange jacka som står framför en stor grå cistern inomhus

Cisternkontroll

Vi hjälper våra kunder att säkerställa cisternens funktion genom rengöring, besiktning och lagning.

Våra spol och sugtjänster

Med ett stort kunnande och modern teknik hjälper vi våra kunder med alla typer av förebyggande och akuta åtgärder inom vatten och avlopp.

En kvinna som slänger avfall i en grön container

Dags att rensa?

Hyr container i vår nätbutik för privatpersoner, BRF:er och samfälligheter. Behöver du rensa hemma eller i trädgården så är en container till fast pris en smidig lösning.

Säkerhetsrådgivning

Enligt lag ska alla verksamheter som hanterar transport av farligt gods ha en säkerhetsrådgivare. Ragn-Sells rådgivare är oftast utbildade kemister och vi har även särskild specialistkompetens inom ett flertal olika områden, till exempel radioaktivt avfall.

En ung man som slänger träavfall i grön container

Enkelt boka container i nätbutik!

I vår nätbutik kan du enkelt och smidigt beställa leverans och hämtning av container eller en StorSäck genom ett klick. Du kan också söka upp priset för respektive tjänst utifrån din adress. 

För ett enklare samarbete

Som kund till Ragn-Sells kan du få tillgång till en egen Kundportal för att enkelt beställa utställning, tömning, hemtag, samt visa statistik och fakturor.

Jag vill bli kontaktad

Tack för din förfrågan. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Vänligen,
Ragn-Sells Kundservice