Containertjänster för privatpersoner

Återvinningstjänster för BRF:er och privatpersoner

Till privata hushåll och bostadsrättsföreningar erbjuder vi uthyrning av container, hämtning av StorSäck™ samt utvalda vatten och avloppstjänster. Observera att vanligt hushållsavfall upphandlas av din hemkommun.

Återvinningstjänster för privatpersoner

Kommunen ansvarar för hushållsavfall

Vad räknas som hushållsavfall? Det regleras i Miljöbalken och är i stort det du normalt vill bli av med i ditt hem. För information om öppettider, hämtningar och annan information kring hushållsavfall ska du alltid vända dig till din egen kommun vid frågor om hämtning, tömningsschema, kärl mm.  Matavfallspåsar brukar delas ut av kommunen via olika hämtställen.

Däremot när du bygger om hemma och behöver en Container eller StorSäck™ att slänga byggavfallet i, eller om du får stopp i avloppet går det bra att vända dig direkt till oss på Ragn-Sells.

Vi erbjuder privatpersoner ett antal prisvärda tjänster, se nedan. Bland annat uthyrning av container till fast pris, hämtning av StorSäck™ samt utvalda vatten och avloppstjänster.

Hållbara avfallstjänster för privatpersoner
Ragn-Sells nätbutik - enkelt boka container för rensning

Enkelt boka container i nätbutik!

I vår nätbutik kan du enkelt och smidigt beställa leverans och hämtning av container eller en mindre avfallssäck "StorSäck" genom ett klick. Du får även ett kostnadsförslag för respektive tjänst utifrån din adress.

Sök pris och boka

Jag vill veta mer och bli kontaktad

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas