Boka kontroll av cistern/villatank

Oljetankar eller cisterner ska inspekteras och godkännas var sjätte eller var tolfte år om tanken har godkänt korrosionsskydd. Cisterner som inte används måste rengöras alt. kontrolleras enligt lag.

Ragn-Sells genomför:

  • Tömning
  • Rengöring
  • Kontroll
  • Besiktning

Hur vet du att det är dags? Det står på din cistern/tank eller så ska det ha protokollförts. Vid frågor kontakta Kundservice på 0771-88 88 88.

Fyll i formuläret så återkommer vi med pris för kontroll inkl. rengöring av tank som rymmer upp till 50 m3 (eller upp till 150 m3 på bensinstationer) som innehåller eldningsolja/diesel eller bensin. I priset ingår byte av trasig manluckspackning och montering av cisternskylt. Vi erbjuder också hjälp med lagning av rostskador och byte av utrustning. 

Cisternens placering
Cisternens innehåll*
Står cisternen på ett vattenskyddsområde?*


Ragn-Sells lagrar och brukar uppgifterna du fyller i för att kunna besvara din förfrågan, och eventuellt möjliggöra en leverans. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Uppgift om när senaste kontrollen genomfördes finns protokollfört och/eller noterat på cisternen. Det går alltid att ringa vår kundtjänst och se om vi har uppgifter för din tank/cistern.

Observera att du i samband med din bokning godkänner att Ragn-Sells gör en kreditupplysning på dig. Läs villkoren för cisternkontroll här

Vi kommer att lagra och använda de ifyllda uppgifterna så länge vi behöver dem för att kunna återkoppla på din förfrågan, eller vid en beställning möjliggöra leverans av den tjänst som du beställt. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Observera att om cisternen står i ett vattenskyddsområde så har Naturvårdsverket ett krav om invallning men det ligger utanför ackrediteringen.

Ragn-Sells är Swedac Ackrediterat. Läs mer om vad det innebär här