Smidig nätbutik guld för återvinningen

Sedan miljöföretaget Ragn-Sells öppnade sin nätbutik har beställningarna av containers, storsäckar och annat skjutit i höjden. Det är goda nyheter eftersom vi svenskar varje år skapar och slänger miljoner ton avfall som nu får hjälp att bli en del av kretsloppet.

01 nov. 2023

- Att snabbt och säkert få bort sitt skräp får inte vara krångligt, säger Patrycja Johansson, Marknadschef på Ragn-Sells. Därför sänker vi hela tiden trösklarna för våra miljöprodukter genom att ge alla besökare en digital överblick och lokala prisförslag med smidiga betalningslösningar.

Nätbutiken riktar sig till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, samfälligheter och företag. Varje beställning sker till fast pris och kommer med tydliga tider för lämning och upphämtning. Och löftet om miljövänlig hantering hela vägen.  

- Det finns många oseriösa aktörer i branschen. Säkrast är att åka till återvinningen på orten eller lägga ansvaret i händerna på någon med lång erfarenhet av insamling och sortering. Ragn-Sells har varit igång sedan 1928 och ser idag till att minsta spik, plastdunk eller dator som gjort sitt tas tillvara och blir till nya produkter. Blir en del av kretsloppet, helt enkelt.

 

Sök pris och boka container

Klicka in i vår nätbutik och boka lämplig container till fast pris. Här kan du också boka hämtning av StorSäck™.