Cirkulär helhetslösning för planglas – minskar klimatavtrycket och tryggar planglasets framtid

Med Ragn-Sells cirkulära helhetslösning kan ditt företag rädda planglaset, minska klimatpåverkan och vinna operativa fördelar med mindre risk och besvär.

Ragn-Sells erbjuder en cirkulär lösning för planglas – en angelägen service eftersom kiselsand är en ändlig resurs och alla fönster och bilrutor bör återvinnas. Dessutom kan vi minska utsläpp, energiförbrukning och hanteringskostnader, när gammalt planglas cirkuleras till nytt planglas istället för att deponeras eller användas till glas av sämre kvalitet.

Med Ragn-Sells cirkulära helhetslösning kan ditt företag:

  • Rädda planglasets framtid
  • Minska klimatpåverkan
  • Redovisa företagets miljöbesparing med statistik och rapporter
  • Vinna operativa fördelar med mindre risk och besvär

Detta ingår i tjänsten

Hanteringen av planglas kan innebära en omställning för många företag. Vi hjälper dig att minimera din egen arbetsinsats och säkerställer att ditt företag tar ansvar med en trygg totallösning.

Fönster som tagits bort och står uppstaplade mot varandra

Anpassade miljöstationer

Med Ragn-Sells långa erfarenhet av avfallslogistik på arbetsplatser får du en effektiv och genomtänkt lösning där vi skapar anpassade miljöstationer och visar personalen hur planglaset ska hanteras.

Personal på plats

Om du redan använder någon av Ragn-Sells integrerade tjänster, där vår utbildade personal hjälper till med avfallshantering på din arbetsplats, kan du vara säker på planglaset hanteras korrekt. Om du inte är kund hos Ragn-Sells kan våra säljare berätta mer om dina möjligheter.

Utbildning och stöd

Vi delar gärna vår kunskap med våra kunder och kan anordna skräddarsydda utbildningar för dina kunskapsbehov.

Statistik och rapporter

Med Ragn-Sells helhetslösning kan du stärka ditt företags miljöprofil med statistik och rapporter, till exempel hur mycket CO2 som ditt företag sparar.

Vill du veta mer?

Är du kund till Ragn-Sells idag?
Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Ragn-Sells lagrar och brukar uppgifterna du fyller i för att kunna besvara din förfrågan, och eventuellt möjliggöra en leverans. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Ragn-Sells lagrar och brukar uppgifterna du fyller i för att kunna besvara din förfrågan, och eventuellt möjliggöra en leverans. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter