FarligtEnkelt™ - från säkra miljöskåp till integrerade reningsverk

FarligtEnkelt™ - från säkra miljöskåp till integrerade reningsverk

Farligt avfall kan orsaka stora problem, inte minst med tanke på det komplexa regelverket. Driver du en verkstad, ett byggprojekt eller en industri kan vi erbjuda en integrerad totallösning med ett fast pris som placerar ditt företag i täten för offensivt miljöarbete.

Minska din risk med en smidig totallösning

Farligt avfall måste sorteras, förvaras, emballeras, märkas, transporteras och rapporteras på rätt sätt. Med utbildad personal, ADR-chaufförer, kemister och tekniker har vi en organisation som kan ta ansvar hela vägen.

Minska din risk med en smidig totallösning

 

  • Minska din risk för olyckor, utgifter och böter
  • Var förberedd på tillsyn och nya lagar
  • Fatta snabba och korrekta beslut med lättillgänglig information

Stärk din miljöprofil med bättre återvinning

Smörjolja kan bli ny olja och aska kan bli salt – tillsammans kan vi minska klimatavtrycket genom att återvinna så mycket som möjligt av ditt farliga avfall.

Vass_0.jpg

 

  • Vi följer BAT-principen (Best Available Technology)
  • Vi utvecklar nya återvinningsmetoder i våra egna anläggningar
  • Inom industrin skapar vi integrerade reningsverk eller andra kreativa lösningar

Det ska löna sig att ta ansvar

Genom att satsa på Ragn-Sells totallösning  för hantering av farligt avfall kan du ta kontroll över kostnader och stärka din miljöprofil, vilket blir allt viktigare om du vill attrahera nya kunder och samarbetspartners.

Minska avfallskostnaden med bättre sortering

 

  • Minska avfallskostnaden med bättre sortering
  • Minska personalkostnaden med enklare hantering och effektivare processer
  • Planera långsiktigt och utveckla din verksamhet med ett fast pris och dagsfärsk statistiklösningar

Marknadens säkraste miljöskåp

Ditt farliga avfall mellanlagras i rostfria miljöskåp som vi inreder med rätt behållare och levereras kompletta med vår kranbil. Miljöskåpen finns i fem storlekar och är utrustade med lås, uppsamlingsskydd och punktsprinkler.

FV4A6803.jpg

Dokumentation och statistik
Administrationen är en lika stor utmaning som hanteringen. Vi ser till att du får alla dokument och rapporter som du behöver för tillsynsärenden, certifieringar och spårbarhet.

S76A2122_0.jpg

Utbildning och rådgivning
När vi levererar miljöskåpet instruerar vi din personal och tillhandahåller guider och skyltar. Vi kan även erbjuda mycket nyttiga fördjupningskurser i våra lokaler eller on-line om du vill lära dig mer om farligt avfall och miljöansvar

EL2I5747_e1.jpg

Säkra transporter med miljöklassade fordon

Våra ADR-utbildade chaufförer släpper inte ditt farliga avfall ur sikte förrän det har deponerats eller återvunnits på en av koncernens anläggningar. Du kan även lägga över avsändaransvaret på oss – då slipper du problem om något mot förmodan skulle hända under transporten.

rs_kundportal2019.jpg

Kundportal 

Som ansvarig för farligt avfall är det viktigt att du har tillgång till dagsfärsk information. I din egen Kundportal kan du enkelt göra förändringar, se fakturor och skriva ut rapporter. 

_687A8268_01.jpg

Vill du bara hyra ett miljöskåp?

Föredrar du att själv avropa avfallet går det utmärkt att hyra ett miljöskåp utan inredning – ett lämpligt alternativ om du inte vet vilka kvantiteter eller kvaliteter av farligt avfall som du kommer generera.

Vill du veta mer?

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas


Ragn-Sells lagrar och brukar uppgifterna du fyller i för att kunna besvara din förfrågan, och eventuellt möjliggöra en leverans. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter