Sektionschefen som älskar att nätverka

Anders Wikström jobbar som sektionschef för Ragn-Sells i Malmö med logistik- och avfallslösningar för fastighetsägare och hyresgäster i urbana områden (City Services). Han beskriver det som en utmanande och rolig roll, men han ser inte sig själv som en "traditionell" sektionschef.

18 jan. 2023

Anders Wikström har alltid sysslat med försäljning av något slag. Han har varit produktchef, försäljningschef och även varit skandinavisk marknadschef inom kontorsinredningsbranschen. I flera år drev han också ett eget café.

”Jag jobbar inte som en traditionell sektionschef”

Anders jobbar idag som sektionschef för City Services i Malmö, något som han trivs väldigt bra med.

När Ragn-Sells annonserade om tjänsten så sökte de en nätverkande och social sektionschef.

- När jag läste annonsen så kände jag direkt att det jobbet vill jag verkligen ha. Jag gillar att vara ute och träffa folk, prata och bygga nätverk. Jag jobbar inte alltid som en traditionell sektionschef, men såklart finns det en hel del administrativa arbetsuppgifter som måste göras.

Anders har jobbat på Ragn-Sells i lite mer än ett år och han tycker att företaget är väldigt bra på att ta hand om och utveckla sina anställda.

- Jag tror det är viktigt att man stannar upp och tänker efter vilka förmåner man har som anställd på Ragn-Sells. Vi har en egen kursgård där vi får ta del av fantastiska utbildningar och det satsas mycket på säkerhet och arbetsmiljö. Många företag glömmer dessa bitar men där är vi på Ragn-Sells väldigt bra tycker jag.

Anders Wikström jobbar som sektionschef för Ragn-Sells i Malmö med logistik- och avfallslösningar för fastighetsägare och hyresgäster i urbana områden (City Services).

”Vi kan bidra med mycket kunskap”

Anders beskriver Ragn-Sells som ett avfallsföretag som är under ständig utveckling genom bland annat digitalisering, satsningar på innovation och forskning.

- Vi lämnar det ”traditionella tänket” och försöker i stället hitta alternativa sätt och lösningar och man kan se oss mer som ett materialföretag än ett klassiskt avfallsföretag.

Anders tror att Ragn-Sells tjänster inom City Services kommer att kunna utvecklas ännu mycket mer i framtiden.

- Jag tror att vi kommer kunna bidra med mycket kunskap för att hjälpa fastighetsägare med smarta logistik- och avfallslösningar i urbana områden. Detta är något som utvecklas hela tiden och vi besitter väldigt mycket kunskap som vi gärna bidrar med.