En hållbar lösning för däck på fälg

Ragn-Sells tar emot uttjänta däck på fälg som ej omfattas av producentansvar. Med vår gedigna erfarenhet garanterar vi säker hantering enligt gällande lagstiftning och regler, med full hänsyn till miljö och samhälle.

Sedan 2021 äger Ragn-Sells återvinningsanläggningen Nocas AS i Norge. Tack vare deras långa erfarenhet och gedigna kunskap inom däckhantering kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser med minimal miljöpåverkan.

Vi garanterar förstklassig redovisning av ditt material samt eventuell rapportering till myndigheterna. Vi erbjuder ersättning för aluminiumfälgar och andra värdefulla delar av däcket.

Kontakta oss gärna för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt avyttra dina däck och fälgar.

Observera att vi endast tar emot däck som ej omfattas av producentansvar. Vill du bli av med enbart dina fälgar kan vi hjälpa till med avmontering. Då kan vi även ta emot däck som omfattas av producentansvar.

 

Ledande aktör inom däckåtervinning

Ragn-Sells anläggning i Norge, Nocas, har omfattande erfarenhet av att hantera däck på fälg. Ungefär en halv miljon däck tas om hand varje år. Allt återvinns enligt gällande regelverk och nästan 100% omvandlas till nya resurser.

En hållbar lösning för däck

Genom att återvinna uttjänta däck minskar vi behovet av att producera nytt material och bidrar till att bevara jordens resurser. Hela däck kan bl.a. användas som stötdämpande fendrar och mindre däckklipp som bullerskydd och bränsle i cementindsutrin. 

Kontakta oss

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Ragn-Sells lagrar och brukar uppgifterna du fyller i för att kunna besvara din förfrågan, och eventuellt möjliggöra en leverans. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Ragn-Sells lagrar och brukar uppgifterna du fyller i för att kunna besvara din förfrågan, och eventuellt möjliggöra en leverans. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter