Ragn-Sells sommartraineeprogram för studenter

Varje sommar välkomnas ett 10-tal universitets- och högskolestudenter till Ragn-Sells vackert belägna huvudkontor vid Norrvikens strand i Sollentuna. Under 8 veckor får de ansvara för ett eget projekt inom vitt skilda områden som på olika sätt bidrar till ett bättre samhälle och miljö.

Vi tror det är viktigt att som student få chansen att kombinera skolbänken med praktisk erfarenhet på en arbetsplats. Som sommartrainee på Ragn-Sells får du ansvara för genomförandet av ett projekt där nya kunskaper från skolan kan komma väl till hands. Du får knyta kontakter med ledande personer inom företaget och lära känna andra traineer. Perioden avslutas med att du presenterar resultatet av ditt projekt för vår ledning och andra intresserade på Ragn-Sells.

Efter sommaren kan det finnas möjlighet till examens-/uppsatsarbete eller extrajobb hos oss.

Traineeprojekten brukar röra sig inom något av följande områden; agronomi, lantmäteri, ekonomi, ingenjör, IT, hållbarhetskommunikation, logistik, marknadsföring, bioteknik, mikrobiologi, personalvetenskap, och naturvetenskap.

Ansökan till 2024 års sommartraineeprogram är stängd.  

Att jobba hos oss

Vill du arbete inom en framtidsbransch som bidrar till ett bättre samhälle? Ragn-Sells är en erfaren och stabil arbetsgivare som erbjuder stora karriärmöjligheter.