Frågor från privatpersoner

Här hittar du frågor och svar för dig som privatperson. Saknar du en fråga/svar? Mejla kommunikation@ragnsells.com

Vad har ni för tjänster för privatpersoner?

Vi erbjuder privatpersoner ett antal prisvärda tjänster, se nedan länk. Bland annat uthyrning av container till fast pris, hämtning av StorSäck samt utvalda vatten och avloppstjänster. Det är din kommun som ansvarar för hämtning av ditt hushållsavfall så vid frågor om hämtning/tömning av hushållsavfallet så hänvisar vi till kommunens hemsida eller kundtjänst.

Du kan läsa om de tjänster som Ragn-Sells erbjuder dig som Privatperson här

Jag vill hyra container - hur gör jag?

Det enklaste sättet för dig är att du använder vår nätbutik. Här kan du söka på pris baserat på din adress och därefter lägga din beställning. Betalning via Klarna går bra Beställ container till fastpris (ragnsells.se)

Jag har frågor om mitt hushållsavfall

Ditt privata hushållsavfall sköts eller upphandlas av din hemkommun. Kontakta din kommun och fråga hur du gör. I vissa kommuner kan man som privat hushåll få en brun avfallspåse till det organiska avfallet.

Under nedan länk listar vi de kommuner där Ragn-Sells har det kommunala uppdraget för hushållsavfallet. Det är specificerat med "kommunalt uppdrag" inom parantes. Klicka in där och få eventuella kontaktuppgifter för din kommun.

Hitta din ort och läs mer

Kan jag lämna avfall på era anläggningar?

Privatpersoner hänvisar vi i första hand till din kommuns återvinningscentraler. Mer information om öppettider och adress finns på din kommuns hemsida.

Behöver du hjälp att bli av med ditt avfall så kan vi erbjuda hyra av
Container
eller
StorSäck

För övriga frågor kontakta vår kundservice 0771-888 888.