Hyr container till fast pris

Hyr en container och låt Ragn-Sells ta hand om ditt avfall istället för att själv åka till återvinningscentralen. Tjänsten passar för privatpersoner, föreningar, samfälligheter, bostadsrättsföreningar och mindre företag.

Container till fast pris finns i två olika storlekar, en liten för 10 kbm och en stor för 20 kbm. Välj container för blandat avfall, brännbart avfall, gips, rivningsmassor eller trädgårdsavfall.

Behöver du rensa hemma eller i trädgården så är en container till fast pris en enkel lösning. Du slipper åka flera varv till återvinningen och kan i lugn och ro rensa bland sakerna eller arbeta i trädgården. Betala smidigt i efterhand med Klarna.

En ung man som slänger träavfall i grön container

Boka container online - snabbt och enkelt!

I vår nätbutik kan du enkelt och smidigt beställa leverans och hämtning av container eller en StorSäck genom ett klick. Du kan också söka upp priset för respektive tjänst utifrån din adress. 

Det här ingår fast pris container-tjänsten

  • Utställning av container som placeras på av dig utpekad plats.
  • Hyr upp till två veckor, du kan själv önska vilka dagar när du bokar.
  • En hämtning av container med innehåll.
  • Behandling och sortering - vi tar hand om och sorterar det avfall du slängt på ett hållbart sätt.

Saker att tänka på

  • Det måste vara tillåtet att ställa containern på önskad plats. Om containern ska stå någon annanstans än på din privata tomt så ansvarar du som kund för att inskaffa tillstånd för placeringen.
  • Ragn-Sells måste utan problem nå platsen där containern ska ställas ut och hämtas med lastbil. Läs mer i våra allmänna villkor nedan.
  • I containern får du INTE slänga t.ex. farligt avfall, elektronik, hushållssopor eller större mängder schaktmassor. Inte heller bildäck, kylmöbler och vitvaror. Läs mer i instruktionerna i vår nätbutik.

Hyr en liten container för de små projekten

Den mindre containern passar bra för dig som privatperson som kanske ska flytta eller behöver rensa i förråden, eller för hantverkare som genomför mindre renoveringsprojekt. Vår fastpriscontainer hyr du för en hel vecka till skillnad från många andra företag. Containern får fyllas med max 6 ton avfall.

Hyr en stor container för större mängd avfall

För dig som söker en lite större container kan vi erbjuda en som rymmer max 10 ton avfall. Storleken passar dig som kanske gör en större renovering hemma eller för bostadsrättsföreningar och båtklubbar som söker en container för städdagar eller förrådsrensningar.