Container_privat.jpg

Hyr container fast pris

Hyr en container och låt Ragn-Sells ta hand om ditt avfall istället för att själv åka till återvinningscentralen. Tjänsten passar för privatpersoner, föreningar, samfälligheter, bostadsrättsföreningar och mindre företag.

Container till fast pris finns i två olika storlekar. När du beställer ut en container kan du fylla den med avfall utan att du behöver lägga tid på att sortera (läs mer i vår sorteringsguide nedan). Behöver du rensa hemma eller i trädgården så är en container till fast pris en enkel lösning. Du slipper åka flera varv till återvinningen och kan i lugn och ro rensa bland sakerna eller arbeta i trädgården. Det du vill bli av med kommer vi sedan och hämtar – enkelt och utan problem. Kostnaden för containern betalar du med kort i vår webshop innan vi kör ut den.

Beställ nu i vår nätbutik

I fast pris container-tjänsten ingår:

  • Utställning - att vi kör ut containern till dig och placerar på utpekad plats
  • Hyra - upp till en vecka, du kan själv önska vilka dagar när du bokar
  • Hämtning (1st) - att vi hämtar hem container med innehåll
  • Behandling och sortering - att vi tar hand om och sorterar det avfall du slängt på ett hållbart sätt


Några saker att tänka på vid hyra av container

  • Det måste vara tillåtet att ställa containern på önskad plats. Om containern ska stå någon annanstans än på din privata tomt så ansvarar du som kund för att inskaffa tillstånd för placeringen.
  • Ragn-Sells måste utan problem nå platsen där containern ska ställas ut och hämtas med lastbil. Läs mer i våra allmänna villkor nedan.
  • I containern får du INTE slänga exempelvis farligt avfall, elektronik, hushållssopor eller större mängder schaktmassor. Inte heller bildäck, kylmöbler och vitvaror. Läs mer om vad som får och inte får slängas i instruktionerna i vår nätbutik.

Mått på de två containertyperna som erbjuds (anges i yttermått):
Lastväxlarcontainer, öppen - 20 kbm, ca 2,26 m (l) x 2,59 m (b) x 5,30 m (h). Max lastvikt 10 ton.
Liftdumpercontainer, öppen  - 10 kbm, ca 1,98 m (l) x 1,8 m (b) x 3,6 m (h). Max lastvikt 6 ton.

Vill du beställa container till fast pris, beställ i vår nätbutik. Alternativt kontakta vår Kundservice på telefon 0771 - 88 88 88.

Hyr en liten container för de små projekten

Den mindre containern passar bra för dig som privatperson som kanske ska flytta eller behöver rensa i förråden, eller för hantverkare som genomför mindre renoveringsprojekt. Vår fastpriscontainer hyr du över en hel vecka till skillnad från många andra företag. Containern får fyllas med max 6 ton avfall.

Läs mer och beställ här

Hyr en stor container för större mängd avfall

För dig som söker en lite större container kan vi erbjuda en som rymmer max 10 ton avfall. Storleken passar dig som kanske gör en större renovering hemma eller för bostadsrättsföreningar och båtklubbar som söker en container för städdagar eller förrådsrensningar. 

Läs mer och beställ här