Hållbar förvaring och hantering av farligt avfall

En hållbar förvaring av farligt avfall

Farligt avfall måste förvaras och transporteras varsamt, säkert och enligt gällande lagar och regler. Ragn-Sells erbjuder ett kundanpassat och flexibelt koncept för en så smidig och enkel hantering som möjligt.

12.2, 12.4, 12.5, 12.6, 12.8

Arrow up
Genom att välja den här tjänsten bidrar du till ovan nämnda globala mål.

Tjänsten består av ett skräddarsytt miljöskåp som erbjuds i fem olika storlekar. Konceptet underlättar laglig efterlevnad och har inbyggda säkerhetslösningar. Genom att använda våra miljöskåp tillhandahåller vi våra kunder trygghet gällande hantering och lagring av det farliga avfallet. Som kund kan man välja om man vill ha ett abonnemang med avtalade material och då betala ett fast pris eller hyra miljöskåpet på månadsbasis. I erbjudandet ingår också råd, utbildning, dokumentation och statistik. Allt för att man ska känna sig säker i sin hantering av verksamhetens farlig avfall.

Fem olika modeller för förvaring av farligt avfall

Välj den modell som passar just er verksamhet

Våra kompetenta säljare hjälper gärna till med val av modell och rekommendation av utrusting i miljöskåpet. Skåpen är låsbara och tillverkade i rostfritt material, därav går det utmärkt att placera skåpet utomhus. Du har även tillgång till aktuell statistik och dokumentation.

Miljöskåpet är utformat på ett säkert sätt så att du efterlever Lagen om skydd mot olyckor. En punktsprinkler i taket utlöser inom 5-6 sekunder vid temperaturer över 93 grader celsius. Uppsamlingsskyddet i botten på miljöstationen klarar alla kriterier för beräkning av trågvolym.

Kontakta oss om du är osäker på om ditt avfall klassas som farligt avfall eller läs mer i vår material- och sorteringsguide.

Miljöskåp för farligt avfall

Miljöskåp i fem storlekar

Vi erbjuder olika behållare och förvaringssystem för mellanlagring av farligt avfall utifrån dina behov. Skåpen är säkra och uppfyller de strängaste krav på förvaring av farligt avfall.

Läs mer
cirkulär återvinning av farligt avfall

Cirkulär återvinning

Vi har cirkulära återvinningslösningar på följande material som klassas som farligt avfall; Aerosoler, batterier inkl. bly, bromsvätska, elektronik, burkar för färglösningsmedel och vattenbaserade färger, glykol, ljuskällor inkl. fluorescerande ljus och låg energi glödlampor, olja och bränslefilter, oljeemulsion, smörjolja.

Enkel avfallshantering med Ragn-Sells Kundportal

För ett enklare samarbete

Som kund till Ragn-Sells kan du få tillgång till en egen Kundportal för att enkelt beställa utställning, tömning, hemtag, samt visa statistik och fakturor.

Läs mer

Tre viktiga anledningar att välja oss

Enkelt och säkert

Enkelt och säkert

Förvaringskonceptet är enkelt, säkert, och följer regler och föreskrifter.

Möjlighet fast pris

Möjlighet fast pris

Om möjligt erbjuder vi fast pris och det blir enkelt att budgetera dina kostnader.

Kundanpassat

Kundanpassat

Inredningen anpassas och skräddarsys för kundens unika avfall.

Jag vill veta mer och bli kontaktad