Hyr container
Hyr container till fast pris för alla behov

Hyr container till fast pris

Hyr en container och låt Ragn-Sells ta hand om ditt avfall istället för att själv åka till återvinningscentralen. Tjänsten passar för privatpersoner, föreningar, samfälligheter, bostadsrättsföreningar och mindre företag.

Container till fast pris finns i två olika storlekar. När du beställer ut en container kan du fylla den med avfall utan att du behöver lägga tid på att sortera (med vissa undantag som du kan läsa mer om nedan). Behöver du tömma ett dödsbo eller kanske bara har för mycket saker och behöver rensa så är en container till fast pris en enkel lösning. Du slipper åka flera varv till återvinningen och kan i lugn och ro rensa bland sakerna eller arbeta i trädgården. Det du vill bli av med kommer vi sedan och hämtar – enkelt och utan problem. Kostnaden för containern betalar du med kort i vår webshop innan vi kör ut den.

Beställ nu i vår nätbutik (endast kortbetalning)

I fast pris container-tjänsten ingår:

  • Utställning - att vi kör ut containern till dig och placerar på utpekad plats
  • Hyra - upp till en vecka, du kan själv önska vilka dagar när du bokar
  • Hämtning (1st) - att vi hämtar hem container med innehåll
  • Behandling - att vi tar hand om det avfallet du slängt på ett hållbart sätt


Några saker att tänka på vid hyra av container

  • Det måste vara tillåtet att ställa containern på önskad plats. Om containern ska stå någon annanstans än på din privata tomt så ansvarar du som kund för att inskaffa tillstånd för placeringen.
  • Ragn-Sells måste utan problem nå platsen där containern ska ställas ut och hämtas med lastbil. Läs mer i våra allmänna villkor nedan.
  • I containern får du INTE slänga exempelvis farligt avfall, elektronik, hushållssopor eller större mängder schaktmassor. Inte heller bildäck, kylmöbler och vitvaror. Läs mer om vad som får och inte får slängas i sorteringsinstruktionerna nedan.

Mått på de två containertyperna som erbjuds (anges i yttermått):
Lastväxlarcontainer, öppen - 22 kbm, 6,3 m (l) x 2,6 m (b) x 1,9 m (h). Max lastvikt 10 ton.
Liftdumpercontainer, öppen  - 10 kbm, 3,6 m (l) x 1,9 m (b) x 1,8 m (h). Max lastvikt 6 ton.

Vill du beställa container till fast pris, beställ i vår nätbutik om du kan betala med kort. Alternativt kontakta vår Kundservice på telefon 0771 - 88 88 88.

Hyr en liten container för de små projekten

Vi erbjuder en mindre container som rymmer 10 kubik som passar bäst för dig som privatperson som kanske ska flytta eller dig som behöver rensa i förråden. Den lilla containern fungerar även utmärkt om du som företagare genomför ett mindre renoveringsprojekt som du behöver slänga avfall ifrån. Vår fastpriscontainer är mycket uppskattad då vi du hyr ut den över en hel vecka till skillnad från när du beställer från många andra företag. Den lilla containern får fyllas med max 6 ton avfall.

Hyr en stor container för större mängd avfall

För dig som söker en lite större container kan vi erbjuda en som rymmer hela 20 kubik. Denna containerstorlek passar bättre för dig som kanske gör en lite större renovering hemma eller för bostadsrättsföreningar som söker en container för städdagar eller förrådsrensningar. Kanske behöver er samfällighet beställa en container till fast pris när ni ska ha vårstädning i gemensamma utrymmen? Denna lite större container fungerar även fint för exempelvis båtklubbar eller marinor i samband med sjösättning eller upptag när många passar på att fixa lite extra med båten. Att föreningen erbjuder en container att slänga sitt avfall i upplevs många gånger som en fin service av medlemmarna. Skulle ni behöva hjälp med att ta hand om spillolja, däck eller annat avfall som ni inte får slänga i fast pris containern i samband med dessa städningar så är ni mer än välkomna att ringa oss för en offert så hjälper vi er även med detta.