FRAMTIDSDAGEN LIVE 18 september

Avgiftning är nyckeln till cirkularitet - en vetenskaplig uppdatering

Idag är det en stark trend att prata om vikten av att skapa cirkularitet. Men så länge vi inte fasar ut de gifter som vi har tillfört ekosystemet så riskerar vi att skicka problemen vidare till kommande generationer och förorsaka ny skada på både människor och miljö.

Årets Framtidsdag tar avstamp i vetenskapen. Våra inbjudna experter kommer att berätta om vilka risker som finns och visa på lösningar som gör att de farliga ämnena kan minimeras och till och med bli till framtida resurser.

På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset arrangeras årets Framtidsdag online. Webbinariet sänds på förmiddagen den 18e september. Registrera dig till webbinariet redan nu så skickar vi hela programmet och en påminnelse när det börjar närma sig.

REGISTRERA DIG HÄR 

 

rs_cblock_lightbulb1.png

OM FRAMTIDSDAGEN

Framtidsdagen är ett årligt seminarium som summerar trender, ny teknik och innovationer kring återvinning och miljö. Arrangör är Ragn-Sells i samarbete med Ragnar Sellbergs Stiftelse. Tidigare seminarier har ägt rum ute på Sätra gård i Upplands Bro.

En kort liten film om Framtidsdagen.

Framtidsdagen 2019 - livesändning