Ragn-Sells erbjuder smidig uthyrning av container till vårstädningen via sin nätbutik
Ragn-Sells erbjuder smidig uthyrning av container i sin nätbutik.

Smidig nätbutik guld för återvinningen

Sedan miljöföretaget Ragn-Sells öppnade sin nätbutik har beställningarna av containers, storsäckar och annat skjutit i höjden. Det är goda nyheter eftersom vi svenskar varje år skapar och slänger miljoner ton avfall som nu får hjälp att bli en del av kretsloppet.

01 mar 2022

- Att snabbt och säkert få bort sitt skräp får inte vara krångligt, säger Maria Kosinski, Marknadschef på Ragn-Sells. Därför sänker vi hela tiden trösklarna för våra miljöprodukter genom att ge alla besökare en digital överblick och lokala prisförslag med smidiga betalningslösningar.

Nätbutiken riktar sig till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, samfälligheter och företag. Varje beställning sker till fast pris och kommer med tydliga tider för lämning och upphämtning. Och löftet om miljövänlig hantering hela vägen.  

- Det finns många oseriösa aktörer i branschen. Säkrast är att åka till återvinningen på orten eller lägga ansvaret i händerna på någon med lång erfarenhet av insamling och sortering. Ragn-Sells har varit igång sedan 1928 och ser idag till att minsta spik, plastdunk eller dator som gjort sitt tas tillvara och blir till nya produkter. Blir en del av kretsloppet, helt enkelt.