Ragn-Sells kommer att finnas på plats med en rad olika experter under årets Almedalsvecka.
Foto: Region Gotland

Ragn-Sells experter i Almedalen 2018

Ragn-Sells kommer att finnas på plats med en rad olika experter under årets Almedalsvecka. Vår expertis spänner från övergripande frågor, som cirkulär ekonomi och hållbar stadsutveckling, till praktiskt arbete med exempelvis arbetsmiljö och hållbarhetsrapportering.

23 apr 2018

Vi kan sätta frågor i ett sammanhang, bidra med uppdaterade trendspaningar och blicka framåt mot ett mer hållbart samhälle. Här är en närmare titt på några av våra profilerade experter.

Pär Larshans, hållbarhetschef
Pär är en välkänd näringslivsprofil och hållbarhetschef på koncernnivå för Ragn-Sells. Han är eftersökt som föredragshållare och expertkommentator inom ett brett spektrum av hållbarhetsfrågor.
Expertområden: Cirkulär ekonomi, förtroendefullt samarbete, social och ekologisk hållbarhet.
070-927 29 63, par.larshans@ragnsells.com

Anders Kihl, strategi- och utvecklingschef
Anders leder Ragn-Sellskoncernens strategiska arbete och brinner för hur vi kan ställa om till en cirkulär ekonomi och öka välståndet utan att leva över jordens tillgångar. Här kan du läsa en debattartikel som Anders och Pär nyligen skrev i Aktuell Hållbarhet (”Sverige behöver återvinning på riktigt istället för en sopreform”)
Expertområden: Fosforåtervinning, cirkulär ekonomi i praktiken, innovation och utveckling, upphandling.
010 723 26 84, anders.kihl@ragnsells.com

Sofia Blomdal, arbetsmiljöchef
Sofia ansvarar för Ragn-Sells uppmärksammade arbete med att förebygga arbetsplatsskador, olyckor och ohälsa. Här kan du läsa en om Sofias arbete med att skapa en bra och säker arbetsplats.
Expertområden: Arbetsmiljö, facklig samverkan, förtroendefullt samarbete.
010 723 82 09, sofia.blomdal@ragnsells.com

Miranda Jensen, miljöchef
Miranda har fokus på miljöledning, tillståndspliktig verksamhet samt marknad och kundnytta. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med miljöfrågor.
Expertområden: Hållbarhetsrapportering, utsläpp till luft och vatten, miljörätt.
010 723 78 78, miranda.jensen@ragnsells.com

Susanne Stenmark, produktionsutvecklingschef recycling 
Susanne arbetar framför allt med stort fokus på materialflödesfrågor och utveckling, vilket gör att hon ofta tar sikte på hur samhället kommer att se ut i framtiden.
Expertområden: Cirkulära materialflöden, processutveckling.
010 723 64 32, susanne.stenmark@ragnsells.com

Erik Wastesson, marknadsområdesansvarig servicetjänster
Erik är en av eldsjälarna bakom det uppmärksammade initiativet #älskadestad, där Ragn-Sells, Bring, Vasakronan och Stockholms stad samarbetar för att minimera antalet körda kilometer – och därmed miljöbelastningen. Här kan du läsa en av många artiklar om #älskadestad.
Expertområden: Samlastning, citylogistik, hållbara städer.
010 723 45 44, erik.wastesson@ragnsells.com