Sandie Lodén, miljöarbetare Ragn-Sells
"Det är ett bra företag att jobba på om man vill ha en bra och hållbar framtid."

Sandie Lodén, miljöarbetare

Sandie Lodén har alltid velat köra lastbil. När hon tog sitt lastbilskörkort för tio år sedan fick hon en praktikplats på Ragn-Sells och kort därefter fick hon en fast anställning på företaget. På sin lediga tid umgås hon med sina barn och hästar, och så finåker hon gärna i sin Impala 67:a.

01 jun 2017

Vad fick dig att välja den här branschen?


Jag har alltid haft ett motorintresse och ville ha ett jobb där jag kunde köra lastbil. Från början ville jag nog inte jobba med just sophantering, men jag hade en kompis som jobbade här, och även min sambo gjorde det. På den vägen är det.

Vad är det bästa med ditt jobb?


Arbetstiderna och kollegorna. Det är en bra stämning och vi har en väldigt god sammanhållning. Det är något som vi också fått höra av kollegor på andra avdelningar. Vi gillar helt enkelt varandra och har roligt tillsammans. Sen finns det så mycket som man kan göra på det här företaget.

Hur är det att vara tjej här?


Inga problem alls. Mina kollegor tycker att det är helt naturligt. Men absolut, det kan vara tungt ibland. Jag vet några tjejer som har slutat av den anledningen. Men min kropp är byggd för att jobba med tunga saker. Jag har alltid varit stark.

Vad är ditt bästa tips för en mer hållbar värld?


Sluta med alla kemikalier! Ragn-Sells är bra på det, att ta hand om förorenade jordar. Det är ett bra företag att jobba på om man vill ha en bra och hållbar framtid.