Em teambild_1160x480.png

EasyMining söker två ingenjörer

Är du vår nya kollega? Det Ragn-Sellsägda innovationsbolaget EasyMining söker en processingenjör och en processinriktad maskiningenjör som vill bidra till samhällets cirkulära utveckling. Peter Hörmander och Ida Blomgren berättar mer om arbetet med att utveckla smarta lösningar för återvinning av bl a näringsämnen.

20 maj 2020

EasyMining befinner sig i en expansiv fas och söker fler kollegor. Genom forskning och utveckling tar företaget fram processer som möjliggör utvinning och recirkulation av viktiga material från samhällets avfall. Nu behöver EasyMinings processingenjörer Peter Hörmander och Ida Blomgren två nya kollegor.

– Att få vara med och utveckla nya processer i ett ”start up”-bolag och bidra till minskat uttag av naturens råvaror och belastningen på vår planet känns väldigt motiverande, säger Peter Hörmander, senior processingenjör.

Peter Hörmander, senior processingenjör. Peter Hörmander, senior processingenjör jobbar på EasyMining i Uppsala.

EasyMining erbjuder ett varierande arbete med både praktiska och teoretiska uppgifter. Det är korta beslutsvägar där du arbetar nära dina kollegor i ett sammansvetsat team.

– Det som är mest spännande med jobbet är att vi tar fram framtidens smartaste återvinningslösningar, det händer inte så ofta att man får vara med och göra det. Det är ett varierande arbete där det kan skifta snabbt. Inom ett mindre företag kan man vara med och påverka, vilket känns bra, säger Ida Blomgren.

EasyMining finns i Göteborg och Uppsala. Båda tjänsterna vi söker just nu är stationerade i Göteborg.


Läs mer och ansök här:

Lead Mechanical Engineer, Gothenburg

Senior Process Engineer, Gothenburg


Lär känna några av våra kollegor: