Ragn-Sells chef för servicetjänster är en av tre finalister i Återvinningsgalan 2018 i kategorin Årets Specialpris.
Ragn-Sells chef för servicetjänster är en av tre finalister i Återvinningsgalan 2018 i kategorin Årets Specialpris.

Han är nominerad till Årets Specialpris

Den 25 januari arrangeras Återvinningsgalan för nionde året i rad av Branschtidningen Recycling & Miljöteknik i samarbete med branschorganisationerna Avfall Sverige och Återvinningsindustrierna. Syftet är att premiera innovationer, investeringar, personliga insatser eller produktförbättringar.

12 dec 2017

Erik Wastesson, chef för Ragn-Sells servicetjänster, är en av tre finalister i Återvinningsgalan 2018 i kategorin Årets Specialpris.

Nomineringen lyder:
Erik Wastesson, har varit en bärande kraft i samlastningssamarbetet ”Älskade Stad”, ett framgångsrikt koncept för samlastning och leveranser i Stockholms innerstad med flera aktörer i samverkan. Leveranser kombineras med hämtning av återvinningsmaterial med hjälp av små eldrivna fordon. Modellen är skalbar och väntas kunna appliceras även i andra städer.

Övriga nominerade är Renova/Volvo som i samarbete har utvecklat en självkörande sopbil samt Åsa Domeij, hållbarhetschef Axfood, som driver ett framgångsrikt arbete med miljöfrågor på företaget.

Prisutdelning och galakväll äger rum den 25 januari.

Vi håller tummarna för Erik!

 

 

 

 

 

 

 

Bild: Erik Wastesson

Arbetet med Älskade stad har pågått under flera år och är en bestående satsning för en bättre och mer trivsam miljö i Stockholm. Tillsammans har Stockholms stad, Ragn-Sells, Bring och Vasakronan skapat ett unikt samarbete med syftet att bidra till minskad trafikpåverkan i city. Läs mer på www.alskadestad.se