Anna Leufstedt - försäljningschef på Ragn-Sells i Malmö

”En prestigelös organisation som värdesätter åsikter och synpunkter”

Efter att i många år haft ledande befattningar inom produktion och anläggning fick Anna Leufstedt möjligheten att utveckla Ragn-Sells i Malmö som försäljningschef – ett uppdrag hon trivs med. "Vi har väldigt många bra lösningar för våra kunder," säger hon.

17 aug 2021

Anna Leufstedt har arbetat inom Ragn-Sells sedan 2007.

– Från början jobbade jag med logistikprojekt men blev senare sektionschef och anläggningschef. Jag har arbetat med alla tjänster inom affärsområdet Recycling, utifrån produktionsperspektivet, som vi på Ragn-Sells erbjuder.

I sitt arbete som anläggningschef hade hon mycket kontakt med Ragn-Sells i Malmös största kunder.

– Jag blev erbjuden att hoppa från produktion till att bli försäljningschef för ett och ett halvt år sedan, vilket jag tyckte lät som en jätterolig utmaning och möjlighet.

– Redan tidigare hade jag börjat göra affärer och dragit in vissa kunder till anläggningen på egen hand, vilket jag gjorde med stor glädje.

I sin nya roll arbetar hon med att bygga upp säljorganisationen i sin region.

– Det är en region där vi behövt öka kännedomen om Ragn-Sells som varumärke. Min bakgrund inom produktion är definitivt en fördel, jag vet vilken potential våra anläggningar har och vad vi kan erbjuda våra kunder.

– Vi är väldigt starka tillsammans och det känns väldigt bra att kunna erbjuda bra tjänster till våra kunder, som är hållbara både utifrån ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi har väldigt många bra lösningar för våra kunder.

Annas interna resa från produktion till försäljning är ett bra exempel på att det går att utvecklas inom Ragn-Sells.

– Det känns jättebra att de vågat satsa på mig och att jag får den här möjligheten.

– Signifikant för Ragn-Sells är att det är en prestigelös organisation där vi värdesätter varandras åsikter och synpunkter. Det driver verksamheten framåt.