Prenumerera på något av våra nyhetsbrev!

Läs mer om våra nyhetsbrev nedan och fyll i dina uppgifter. Som ny prenumerant av "Ragn-Sells Nyhetsbrev" får du tillgång till en gratis digital utbildning om cirkulär ekonomi i tack-mailet som skickas ut automatiskt. 

05 okt 2021

Ragn-Sells Nyhetsbrev
I detta nyhetsbrev får du inspiration, aktuella tips och nyheter om avfallshantering och cirkulär ekonomi, oavsett om du är VD, hållbarhetschef, operativt ansvarig, fastighetschef eller användare av våra tjänster.

Läs de senaste numret av nyhetsbrevet här (Maj 2023)

Cirkulär energiåtervinning
Detta nyhetsbrev handlar om energiåtervinning från avfall, klimatomställningen, återvinning av näringsämnen, cirkulär ekonomi, cleantech samt nationell och internationell omvärldsbevakning etc. Utskicket riktar sig till beslutsfattare inom energibolag samt svenska och norska kommuner med förbränningsanläggningar.
Läs det senaste numret av nyhetsbrevet här (Sept 2023)

Den epostadress som lämnas till Ragn-Sells i denna anmälan kommer att enbart behandlas i datasystem hos Ragn-Sells och hos utskicksdistributören (Apsis) i den utsträckning som behövs för att tillhandahålla och administrera utskick av nyhetsbrev. Du kan själv avanmäla dig som prenumerant via en länk längst ner i nyhetsbrevet. Epostadressen kan också komma att behandlas för marknadsföringsändamål. Information om behandling av personuppgifter lämnas av kommunikation@ragnsells.com, vilka också tar emot begäran om rättelse av personuppgift.