hero_almedalen_news.png

”Årets fokus är utan tvekan hållbarhet och cirkularitet”

Årets Almedalsvecka är i full gång och Ragn-Sells är på plats för att för att sprida kunskap och dela goda exempel på hur vi tillsammans kan skynda på omställningen till en cirkulär ekonomi och ett mer hållbart samhälle.

06 jul 2022

På plats på Gotland finns flera av Ragn-Sells experter för att delta i olika evenemang. En av de som är på plats är Susanna Lind som är Head of Public Affairs & Government Relations för den svenska marknaden på Ragn-Sells.

- Årets fokus är utan tvekan hållbarhet och cirkularitet, vilket är extra glädjande för oss som miljöföretag. Vad som förr vad ett ämne i periferin är idag ett ämne som genomsyrar i princip allt, oavsett sakfråga, säger Susanna Lind.

Susanna Lind som är Head of Public Affairs & Government Relations för den svenska marknaden på Ragn-Sells. Susanna Lind som är Head of Public Affairs & Government Relations för den svenska marknaden på Ragn-Sells.

Almedalen har, som så mycket annat, tvingats pausa och tänka om men anledning av pandemin, så i år är första gången på två år som man möts fysiskt igen.

- Det är uppenbart att många har saknat Almedalen. Det sjuder av liv och kloka dialoger. Så här efter pandemin har jag, precis som många andra, saknat att utbyta tankar, träffa likasinnade och att nätverka. Jag ser verkligen fram emot veckans alla möten och seminarier, säger Susanna Lind.

Vill du träffa Ragn-Sells i Almedalen? Hör av dig till Susanna på susanna.lind@ragnsells.com eller 010-723 28 24.