Lämna farligt avfall på Högbytorp
Välkomna att lämna ert farliga avfall på Höbytorp

Lämna farligt avfall på Högbytorp

Ragn-Sells anläggning Högbytorp tar emot de flesta typer av farligt avfall. Hör av dig innan du kommer för snabb och smidig hjälp.

Hur går det till?

  • Föränmäl dig till oss i god tid innan leverans. Vi kommer eventuellt att fråga om bl a säkerhetsdatablad så att vi vet hur materialet ska behandlas på bästa sätt.
  • Det farliga avfallet ska vara klassificerat, emballerat och märkt enligt regelverken för farligt avfall och farligt gods.
  • Medtag transportdokument som visar vad som ska lämnas. Om du önskar hjälp med att upprätta dokumenten så hjälper vi gärna till mot en avgift.

 

Föranmälan, frågor och rådgivning om farligt avfall

Föranmälan, frågor och rådgivning

010-7233100 mfa.hogbytorp@ragnsells.com

Mottagning

Invägning och registrering går fortare om du föranmält styckegods- och/eller bulkleveransen. Vid ankomst så stannar du först vid vågen i entrén. Där vägs din transport alt. så blir du ombedd att fylla i ett orderblad beroende på typ av transport. Ju tidigare du föranmäler er till oss desto bättre. Kommer du oaviserad så kan det ta lång tid att få hjälp.

Ordinarie öppettider vardagar mellan klockan 07.00-16.00 men vi erbjuder ett flexibel mottagande på andra tider efter överenskommelse.