Bilar i naturmiljö

Tack för att du
gör skillnad!

Redan idag är du med och bidrar till en mer hållbar värld tack vare ditt förmånliga avfallsavtal med Ragn-Sells. Vårt mål är att göra er hantering av avfall så enkel som möjligt – samtidigt som vi tillsammans gör skillnad. Exempelvis återvinner vi din olja till 95%.


Välkommen till Team 95!


Som avtalskund är du med och bidrar till en bättre värld. Vi på Ragn-Sells ser oss som en viktig pusselbit för att göra det enklare för företag och organisationer att bidra. Nyckeln för att ta den cirkulära ekonomin ytterligare steg är att hitta nya värdekedjor och affärsmodeller – där har vårt erbjudande Hållbar verkstad™ en viktig roll. Med avtalet vill vi göra det enkelt för dig som verkstadsägare att ta hållbara beslut och underlätta för era kunder att tänka miljövänligt.


Exempel på tjänster som innefattas i erbjudandet är:

- Uppemot 95% återvinning av farliga avfall genom separering och rening
- Utbildning och certifiering inom cirkulär ekonomi
- Säker förvaring av avfall
- Tömning, tvätt och besiktning av avfallssystem så som tankar, rännor samt skåp


Beställ ditt team-kit och få möjlighet till gratis reThink™-certifiering till ett värde av 5000 kronor!


Just nu har du möjlighet att kostnadsfritt beställa ditt egna team-kit och dessutom få möjlighet till att få en reThink™ certifiering från Ragn-Sells. Fyll i formuläret så skickar vi en t-shirt, Team 95-skylt, klistermärke till er entrédörr samt snygga hängare att hänga i kundernas backspegel efter avslutad service.

Läs mer om reThink här

 


Visste du att du kan få ut
mer av ditt avtal?

Med våra helhetslösningar och unika behandlingsmetoder
hjälper vi dig att få en effektivare vardag och en mer
konkurrenskraftig verksamhet!