Beställ cisternbesiktning och/eller miljöskåp

Cisterner och oljetankar ska besiktigas och godkännas vart sjätte år. Även cisterner som inte används ska kontrolleras och rengöras enligt lag.

Ragn-Sells är Swedac-ackrediterade och utför såväl hållbara besiktningar som vård och underhåll av cisterner och tankar. Fram till och med 30 nov 2020 får du 10% rabatt när du bokar besiktning av cisterner på upp till 15 m3 som innehåller eldningsolja eller diesel. 

Fyll i nedanstående bokningsformulär, så återkommer vi till dig med pris och mer information. Vid frågor ring vår kundservice på 0771-88 88 88.

Har du farligt avfall att förvara? Just nu erbjuder vi även 10% rabatt på miljöskåp framtagna för säker och godkänd mellanlagring. Gäller modell 2 och 3läs mer här eller beställ i formuläret nedan.

Beställ här - vi återkommer med pris och mer information

Jag vill få prisuppgift på

För att ta reda på när senaste cisternkontrollen genomfördes, se notering i protokoll eller på cisternen. Du kan också ringa vår kundtjänst och se om vi har uppgifter för din cistern/tank.

I samband med din bokning samtycker du till att Ragn-Sells gör en kreditupplysning på dig. Läs villkoren för cisternkontroll här.

Ragn-Sells lagrar och använder dina uppgifter så länge vi behöver dem för att kunna återkoppla på din förfrågan eller leverera de tjänster du beställt. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.