Priser

Ragn-Sells är Sveriges främsta klimat- och miljöföretag med marknadens mest kompletta tjänsteutbud. Årligen anlitar över 30.000 företag oss för att effektivisera sina avfallsprocesser och minimera påverkan på miljön.

Vi hanterar dagligen hundratals olika material över hela landet. Många gånger påverkas priset av såväl avståndet som materialets kvalitet. Detta gör det svårt att presentera en prislista för alla våra tjänster. Vi arbetar däremot aktivt för att presentera priser för enklare tjänster. Via Skicka pris- och beställningsförfrågan kan du enkelt fylla i din önskade beställning så återkommer vi till dig inom 24h.

Prisjustering from 1 januari 2019

Från och med 1 januari 2019 kommer Ragn-Sells att genomföra ett antal prisjusteringar: T16SÅE3 uppräknas med 4,7 % på Transporter (baserat på oktober/oktober 2017/2018). Hyror regleras med 5 %. Avtal kopplade mot allmänna villkor justeras enligt index KPI2008 2,3%.

Priser som har avtalats separat och inte omfattas av Ragn-Sells Allmänna Villkor påverkas inte utan regleras i enlighet med gällande avtal.