Beställ kontroll av cistern/villatank

Oljetankar eller cisterner ska vanligen inspekteras och godkännas var sjätte eller var tolfte år om tanken har godkänt korrosionsskydd (om de ligger inom vattenskyddsområde så är intervallen från tre till tolv år). Cisterner som inte används måste rengöras alternativt kontrolleras enligt lag.

Fyll i nedan formulär så återkommer vi med pris för cisternkontroll inkl. rengöring av tank som rymmer upp till 50 m3 och innehåller eldningsolja/diesel eller bensin. Vid frågor kontakta Kundtjänst på 0771-88 88 88.

Uppgift om när senaste kontrollen genomfördes finns protokollfört och/eller noterat på cisternen. Det går alltid att ringa vår kundtjänst och se om vi har uppgifter för din tank/cistern.

I priset ingår byte av trasig manluckspackning och montering av cisternskylt. Mot ersättning kan vi också hjälpa till med lagning av rostskador och byte av utrustning. 

Observera att du i samband med din bokning godkänner att Ragn-Sells gör en kreditupplysning på dig.

Läs villkoren för cisternkontroll här

Vi kommer att lagra och använda de ifyllda uppgifterna så länge vi behöver dem för att kunna återkoppla på din förfrågan, eller vid en beställning möjliggöra leverans av den tjänst som du beställt.

BESTÄLL kontroll av CISTERN/villatank

Cisternens innehåll
Cisternens placering