Beställ kontroll av cistern/villatank

Oljetankar eller cisterner ska inspekteras och godkännas var sjätte eller var tolfte år om tanken har godkänt korrosionsskydd. Cisterner som inte används måste rengöras alt. kontrolleras enligt lag.

Fyll i detta formulär så återkommer vi med pris för kontroll inkl. rengöring av tank som rymmer upp till 50 m3 (eller upp till 150m3 på bensinstationer) som innehåller eldningsolja/diesel eller bensin. Vid frågor kontakta Kundservice på 0771-88 88 88.

BESTÄLL kontroll av CISTERN/villatank

Cisternens placering
Cisternens innehåll

Uppgift om när senaste kontrollen genomfördes finns protokollfört och/eller noterat på cisternen. Det går alltid att ringa vår kundtjänst och se om vi har uppgifter för din tank/cistern.

I priset ingår byte av trasig manluckspackning och montering av cisternskylt. Mot ersättning kan vi också hjälpa till med lagning av rostskador och byte av utrustning. 

Observera att du i samband med din bokning godkänner att Ragn-Sells gör en kreditupplysning på dig. Läs villkoren för cisternkontroll här

Vi kommer att lagra och använda de ifyllda uppgifterna så länge vi behöver dem för att kunna återkoppla på din förfrågan, eller vid en beställning möjliggöra leverans av den tjänst som du beställt. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Observera att om cisternen står i ett vattenskyddsområde så har Naturvårdsverket ett krav om invallning men det ligger utanför ackrediteringen.