Corona_liggande.jpg

Rapport från Ragn-Sells koncernchef

03 apr 2020

En dryg månad har nu gått sedan coronaviruset med stor kraft drabbade vårt samhälle. På Ragn-Sells bevakar vi situationen noga och följer de lokala myndigheternas riktlinjer och rekommendationer för att begränsa spridningen av viruset.

Som koncernchef bevakar jag också våra övriga marknader i Estland, Norge och Danmark, och ser att vi har olika utmaningar i länderna. Trots de allvarliga konsekvenser vi har sett i många branscher så har avfallshanteringssektorn varit relativt stabil med vissa undantag.

På de flesta av våra marknader har avfallshantering bedömts vara en kritisk samhällsaktivitet varför det är viktigt att vi på Ragn-Sells är beredda att fortsätta utföra vårt arbete. Jag kan stolt konstatera att många delar av vårt företag samarbetar för att hitta smarta lösningar för att kunna säkerställa och upprätthålla en god service till våra kunder. Det känns tryggt att se, och för att vi ska fortsätta att lyckas så handlar det om samarbete, samarbete, samarbete.

Utan att här försöka spekulera, men med tanke på de coronavirusuppdateringar vi ser varje dag i nyheterna, så antar jag att den närmaste framtiden kommer att fortsätta att vara tuff mot samhället och finansmarknaderna. Viktigt därför att vi alla fortsätter att ta ansvar och gör vad vi kan både för att minska smittspridningen, men också för att så långt som möjligt hålla igång ekonomin och samhället i stort.

Ta hand om varandra och jag vill passa på att önska er en fin påskhelg!

Lars Lindén
Koncernchef Ragn-Sells