Visionsbild över nya anläggningen som beräknas bli klar 2022.

Driftchef och Underhållschef sökes till unik anläggning

Ragn-Sells bygger den första världsunika Ash2Salt-anläggningen för utvinning av resurser ur flygaska från avfallsförbränning. Ragn-Sells söker en Driftchef och Underhållschef för att vara med och starta upp och därefter driva anläggningen när den står färdig år 2022.

16 mar 2021

Driftchefen och Underhållschefen på nya Ash2Salt anläggningen blir viktiga nyckelpersoner vid driftsättningen och för det omfattande underhållet av anläggningen som nu byggs på Högbytorp - norra Europas största anläggning för behandling och återvinning av avfallAsh2Salt tekniken är unik och patenterad av Ragn-Sells och nya anläggningen blir den första i sitt slag. 

- Drift och underhåll kommer att vara helt avgörande för en lyckad drift av den nya Ash2Salt-anläggningen. Anläggningen ligger i framkant tekniskt och här finns det möjligheter att forma vår egen effektiva strategi. Vi kommer tillsammans att utvecklas och bidra till den cirkulära ekonomin, säger Mattias Lindblad, Produktionschef Ash2Salt, Ragn-Sells Treatment & Detox AB.