Evenemangsservice

Tjänster för att smidigt ta hand om allt avfall vid stora evenemang – t ex idrottstävlingar, utomhuskonserter och festivaler. Vi tar hand om hela avfallsproblemet. Du som arrangerar kan koncentrera dig på evenemanget.

Stolar på läktare

Vi har hjälpt många och vi har hållit på länge. Med andra ord har vi erfarenhet. Vi vet vilka insatser som behöver göras, vilken utrustning som behövs och organisationen runtomkring. Och vi utvecklar vår tjänst hela tiden, tillsammans med våra uppdragsgivare. Om det från början var enbart behållare och containrar för avfall, några bajamajor och schema för hämtning och lämning, för vi idag en dialog för att göra arrangemangen ännu mer miljöanpassad.

Ett exempel. Vi har arbetat med Stockholm Marathon ända sedan starten för 24 år sedan. Som du säkert vet har antalet deltagare ökat för varje år, vilket betyder ökad mängd avfall. Idag räknar vi med att arrangemanget leder till många ton avfall. De som ordnar Stockholm Marathon vill göra loppet så skonsamt för miljön som möjligt. Därför tittar de, tillsammans med oss, på varje detalj som kan förbättras. Till exempel tar vi numera också hand om allt organiskt avfall. Vi kör det till vår anläggning där det komposteras. Slutprodukten blir ren jord.

Känner du att vi kan få ditt arrangemang att flyta smidigare, åtminstone vad gäller avfallshanteringen, är du mer än välkommen att höra av dig.

Kontakta oss

Vill du beställa eller har frågor?

Telefon:
0771-88 88 88

Kontaktformulär

Ärende
Ditt namn
Ditt telefonnummer
E-postadress
Företag eller organisation (valfritt)
Ort

Visste du att…

Ragn-Sells är ett familjeföretag i tredje generation.
Stäng
Stäng