Skräddarsydda lösningar

Har du ett unikt avfallsproblem och jobbar inom tung industri, på större kontor, köpcentrum eller på någon annan större arbetsplats? Du kanske funderar på hur du ska sänka kostnaden för din avfallshantering och dina materialflöden. Vi skräddarsyr en kostnadseffektiv lösning som svarar mot dina behov. Vi blir alltmer en viktig partner i företagens miljö- och avfallsfrågor. Förutom en smidig avfallshantering kan vi erbjuda andra tjänster som underlättar din tillvaro ännu mer. Det kan t ex handla om logistiklösningar och att ta tillvara värdet i restprodukter och avfall.

Vi har en djup kunskap och lång erfarenhet av att ta hand om avfall. Oavsett om det återvinns, återanvänds, förbränns eller hamnar i en deponi. Självklart har vi även utrustning för att genomföra de svåraste saneringsuppdragen. Men framförallt är det vår bredd som gör att du lugnt kan luta dig tillbaka, och känna att just dina problem blir lösta på ett professionellt och kostnadseffektivt sätt.

Med oss har du en enda partner för allt ditt behov. Från rengöring av kraftigt förorenade ytor i miljöer, där konventionell teknik inte går att använda, till system för sortering av wellpapp, kontorspapper och plaster. Vi har expertkunskap om farligt avfall och kan hjälpa dig med allt från analys till behandling av ditt farliga avfall.

Har du verksamhet över hela landet, kan vi ta det samlade ansvaret. Med vår bredd och täckning av hela Sverige behöver du bara en partner. Och du kan få en statistikrapport över hela uppdraget och allt på en faktura, om du vill. Enkelt, eller hur?

Klicka på Kontor och läs mer om hur vi kraftigt minskade det osorterade avfallet för en av Sveriges största koncerner. Från 6000 ton till 1500 ton. Jobbar du inom tung industri kanske du är mer intresserad av betongbilning, med högtryck upp till 2000 bar. Klicka på Industri och se vad vi kan erbjuda dig. Men ibland handlar det inte enbart om avfall, utan även om logistik och avfallsnära tjänster. För köpcentrum kan vi ta hand om det inkommande godset, förutom avfallet. Vilka effekter det har gett för Liljeholmstorget och Gallerian i Stockholm, kan du läsa mer om under Köpcentrum.

För större evenemang har vi vårt färdiga paket Evenemangsservice, som stora idrottsevenemang, mässor och utställningar använt sig av.

Vi kan lugnt påstå att vilka behov du än har, kan vi lösa dem. Så länge det rör sig om avfall, sanering och avfallsnära tjänster. Och vi finns över hela landet. Du är mer än välkommen att höra av dig till oss.

Visste du att...

Ragn-Sellskoncernen har nästan 2500 anställda.
Stäng
Stäng