ReturMera™

ReturMera™ är ett effektivt och välbeprövat källsorteringssystem för bostäder. Det är bekvämare för de boende, bättre för miljön och ekonomiskt för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Husfasad

Kort och gott är det ett enkelt sätt att bidra till en bättre miljö. Både för naturen och de boende.

ReturMera™ innebär att vi tar ett totalansvar för din avfallshantering, utbildar hushållen och gör alla motiverade att källsortera. Vi skyltar upp tydligt och ser till att det finns rätt antal behållare för de olika materialen. Och att de blir tömda i rätt tid så att miljöhuset hålls rent och fräscht.  

Vinsterna är flera. Källsorteringen kommer nära den som sorterar och kan anpassas efter dina behov. Den ger miljövinster och högre kvalitet för de boende. Transporterna blir färre med våra flerfacksfordon, och utsläppen av koldioxid minskar.

Med en kontakt förenklas ditt miljöarbete avsevärt. Du får en överblick, från projektering till redovisning av insamlade material. Och med hjälp av vår statistik, får du och de boende reda på vad ert miljöarbete har resulterat i. 

Med vår kunskap och vårt nätverk, kan du känna dig trygg att det sorterade avfallet fortsätter att vara sorterat. Och att det återvinns eller återanvänds.

Du behöver inte vara fastighetsägare eller sitta i en bostadsrättsstyrelse för att använda dig av ReturMera™. Tjänsten kan anpassas till många olika verksamheter, som skolor och äldreboende och liknande. Slå en signal så berättar vi mer.

Kontakta oss

Vill du beställa eller har frågor?

Telefon:
0771-88 88 88

Kontaktformulär

Ärende
Ditt namn
Ditt telefonnummer
E-postadress
Företag eller organisation (valfritt)
Ort
Stäng
Stäng