Rörinspektion

Har du drabbats av återkommande problem med dina rörledningar, kan Ragn-Sells utföra en rörinspektion av ditt system. Då granskar vi rören från insidan med hjälp av filmutrustning, för att se vad som är problemet och hur felet kan åtgärdas. Vi gör även rörinspektioner inför en kontrollbesiktning av ditt system.

Rörinspektion

Det kan finnas många anledningar till att det uppstår problem i dina rörledningar. Det kan vara sättningar, ansamlingar av material, rötter, dåligt fall, rörbrott etc. Med hjälp av en kamera som anpassas efter rörets dimension går vi in och filmar hur det ser ut inuti röret och vi kan därmed se exakt vilka insatser som behöver sättas in.

Våra erfarna inspektörer är auktoriserade och vi är medlemmar i Sveriges TV-inspektionsföretag, STVF. Kamerautrustningen filmar i 360 graders vinkel och är vattentät.

En rörinspektion föregås oftast av en högtrycksspolning av ledningssystemet och ibland också slamsugning, för att kunna komma åt och se var problemet finns. Efter att vi utfört inspektionen, får du en CD/DVD med filmen och ett protokoll.

Kombinera gärna denna tjänst med

Tjänsten omfattar

Behandling Behandling
Dokumentation Dokumentation
Servicepersonal Servicepersonal
Statistik Statistik
Transport Transport

Kontakta oss

Vill du beställa eller har frågor?

Telefon:
0771-88 88 88

Kontaktformulär

Ärende
Ditt namn
Ditt telefonnummer
E-postadress
Företag eller organisation (valfritt)
Ort

Upp till 15% rabatt

Som LRF-medlem har du rabatterat pris på denna tjänst från Ragn-Sells.

Läs mer på LRF's webbplats

Som LRF-medlem har du rabatt på utvalda tjänster hos Ragn-Sells

Stäng
Stäng