Högtrycksspolning

Om du har problem med igensättning av ditt avloppssystem eller ledningsnät, löser Ragn-Sells det genom att högtrycksspola systemet.

Högtrycksspolning

Det är det snabbaste och bästa sättet att få rent i systemet på. Endast vanligt vatten används – inga kemikalier behövs. Vi kan förstås spola igenom systemet även när problemet inte är akut och vi spolar även andra miljöer.

När du beställt högtrycksspolning skickar vi en spolbil som med hjälp av en kraftig vattenstråle får loss det som fastnat i avloppssystemet eller ledningsnätet. Vi är noga med att se till att det blir rätt tryck för att inte skada ledningarna, eftersom tanken med högtrycksspolningen är att förlänga livslängden på de ledningar som finns.

Vi kan naturligtvis även göra underhållsspolningar av ditt system, som är ett ekonomiskt sätt att undvika dyra självrisker när det blivit stopp eller översvämningar i systemet. Vi spolar alla dimensioner av ledningar, även vägtrummor. 

Förutom för avloppssystem och ledningsnät använder vi också vatten som verktyg vid rengöring av exempelvis brännugnar inom processindustrin. I våra fordon kombineras vatten och tryck steglöst för bästa resultat.

Tack vare rätt fordon på rätt uppdrag klarar våra fordon också större volymer, och vi kan därför utföra arbetet på snabbare tid än om vi behövt åka och tömma. Vi har även lågbyggda fordon, som kommer in där takhöjden är begränsad, exempelvis i parkeringsgarage.

Stöter vi på trasiga rör, rötter eller beläggningar av olika typer kan vi direkt söka efter problemstället med kamera.

Kombinera gärna denna tjänst med

Tjänsten omfattar

Behandling Behandling
Transport Transport

Kontakta oss

Vill du beställa eller har frågor?

Telefon:
0771-88 88 88

Kontaktformulär

Ärende
Ditt namn
Ditt telefonnummer
E-postadress
Företag eller organisation (valfritt)
Ort

Upp till 15% rabatt

Som LRF-medlem har du rabatterat pris på denna tjänst från Ragn-Sells.

Läs mer på LRF's webbplats

Som LRF-medlem har du rabatt på utvalda tjänster hos Ragn-Sells

Stäng
Stäng