Storsäck

Ragn-Sells erbjuder tre olika storlekar på storsäckar för att du enkelt ska kunna bli av med ditt avfall. Det är ekonomiskt och platseffektivt.  Beställ hämtning av din StorSäck här.

Storsäck

Nästa gång du ska rensa ur förrådet, renovera huset eller kapa ner ett träd på tomten – skaffa en Storsäck från Ragn-Sells. Du slipper hyreskostnader för släp, tidspressen och helgköerna på avfallsanläggningen. Fyll säcken – Ragn-Sells hämtar. Enklare kan det inte bli. Dessutom köper du säcken och kan sedan själv bestämma när du vill påbörja och avsluta jobbet.

Är du osäker på vad du kan lägga i säcken, ta vår källsorteringsguide (Sorting guide in English here) till hjälp. Obs privatpersoner kan endast använda säcken till blandat avfall.

160 liter är vår minsta och smidigaste säck för de små projekten och för trädgårdsskötsel. Perfekt för dig som prioriterar att kunna ha säcken nära till hands. 

1 kubik säcken är vår storsäljare. Lagom stor för att tackla förrådsrensningen, större snickerier, VVS och grenar men tillräckligt liten för att inte blir för tung. Dessutom är den förslutningsbar vilket gör att du inte behöver bekymra dig för att avfallet skall bli blött och kletigt om arbetet drar ut på tiden.

2 kubik säcken är perfekt för de stora jobben. Denna säck placeras med fördel vid tomtgränsen då den sväljer mycket och därmed blir tung. 

Tjänsten omfattar

Uthyrning/försäljning Uthyrning/försäljning
Transport Transport
Servicepersonal Servicepersonal
Behandling Behandling
Försäljning av material Försäljning av material

Kontakta oss

Vill du beställa eller har frågor?

Telefon:
0771-88 88 88

Kontaktformulär

Ärende
Ditt namn
Ditt telefonnummer
E-postadress
Företag eller organisation (valfritt)
Ort

Här kan du köpa Ragn-Sells Storsäck

Beijer logotyp

Byggmax logotyp

Ladda ned våra erbjudanden

Produktblad StorSäck

Upp till 15% rabatt

Som LRF-medlem har du rabatterat pris på denna tjänst från Ragn-Sells.

Läs mer på LRF's webbplats

Som LRF-medlem har du rabatt på utvalda tjänster hos Ragn-Sells

Stäng
Stäng