Liljeholmstorget

Rätt sak till rätt butik

Liljeholmstorget

I den nybyggda stadsdelen vid Liljeholmen i Stockholm finns ett alldeles nytt köpcentrum med ungefär 70 butiker på 30 000 kvadratmeter.

För oss på Ragn-Sells började vårt engagemang i den nya gallerian långt innan den var klar. Redan vid ritbordet faktiskt.

Det är otroligt bra att ha en leverantör som sköter hela logistiken. Jag känner mig så trygg med Ragn-Sells. Marita Floman, centrumchef i Liljeholmens galleria.

Att inte bara ta hand om avfallshanteringen, utan också hela logistiken kring inkommande gods, var ett naturligt steg för oss när en ny galleria skulle ta form vid Liljeholmen.

Förutom att vi ser till att källsorteringsrummen är rätt utrustade, att det finns containrar och komprimatorer där det behövs så är det också vi som bemannar lastkajen. Där tar vi emot och kör ut gods till gallerians hyresgäster.

På det sättet har vi kunnat decimera leveranstiderna till långt under hälften och antalet lastplatser är inte mer än fem. Det har i sin tur inneburit att fastighetsägaren fått mer yta att använda till annat.

Skälet till att Liljeholmens köpcentrum fått en så effektiv lösning för logistik och sophantering beror på att vi på Ragn-Sells varit inblandade i planeringen av gallerian från allra första början. Vi fick chans att lämna synpunkter på hur man ska utforma en galleria för en optimalt fungerande logistik – en chans vi tog.
 

Kontakta oss

Vill du beställa eller har frågor?

Telefon:
0771-88 88 88

Kontaktformulär

Ärende
Ditt namn
Ditt telefonnummer
E-postadress
Företag eller organisation (valfritt)
Ort
Liljeholmstorget

Stäng
Stäng