Kalmar kommun

Med jumbobilen till Kalmar

Kalmar

För några år sedan var sommaren regnig, bland annat i Kalmar kommun. En dag i juli föll 100 millimeter regn inom loppet av 45 minuter. Sedan dess har Kalmar Vatten och Ragn-Sells ett återkommande samarbete.

Från Ragn-Sells kommer det alltid välutrustade bilar och duktig personal och vi har ett väldigt bra erfarenhetsutbyte. Jag är supernöjd med vårt samarbete. Johnny Almén, arbetsledare på Kalmar Vatten.

Den där blöta sommaren, när Kalmar svämmade över, tog Kalmar Vatten kontakt med oss på Ragn-Sells för att få hjälp med att spola rent ledningar där grus, sten och lera samlats efter skyfallen. Då fick vi användning för en av våra spolbilar i det lite större formatet – jumbobilen. Den är ett kraftfullt fordon som klarar att spola också grövre ledningar rena.

Sedan den där sommaren hjälper vi Kalmar Vatten med att spola ledningar när det behövs och vi har också utökat vårt samarbete. Idag hjälper vi exempelvis till med sugning av stora pumpstationer och vi har tillsammans inventerat fastigheter för att se till att takvatten kommer på rätt ledning.  

Kontakta oss

Vill du beställa eller har frågor?

Telefon:
0771-88 88 88

Kontaktformulär

Ärende
Ditt namn
Ditt telefonnummer
E-postadress
Företag eller organisation (valfritt)
Ort
Stäng
Stäng