"Roligast är variationen"

Jakob Aspudd är arbetande förman på Ragn-Sells Liljeholmstorget och har arbetat på Ragn-Sells i sex år.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter? Jag ansvarar för arbetsledning och arbetsfördelning i gallerian. Vi är fem personer här som arbetar med godsmottagning och miljöavfall.
 
Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig? Det varierar då vi arbetar med både godsmottagning och avfall men oftast tar vi hand om avfallet på förmiddagarna och både och på eftermiddagarna.
 
Vad är det roligaste med ditt arbete? Att det är så varierat och att det är väldigt socialt. I gallerian är det vi som representerar företaget och det är ett viktigt jobb. Jag trivs väldigt bra med det jag gör. Det är ett utmanande arbete men när man väl kommit in i det lär man sig mer och mer för varje dag.
 
Hur hamnade du på Ragn-Sells? Det var en slump, när jag gick ut gymnasiet blev jag erbjuden att jobba helg och sen har det gått vidare därifrån.
 
Vad betyder Ragn-Sells för dig? Förutom att det ger mig mat på bordet känns det fint att få arbeta för ett miljöföretag i världsklass. Ragn-Sells drar sitt strå till stacken i arbetet med att hushålla med jordens resurser och det är viktigt för mig. Ragn-Sells är också en väldigt bra arbetsgivare.
 
Har du något råd till andra som vill in i branschen? Var inte rädd för att jobba och ta i, visa att du går att lita på och våga ställa frågor. Om man arbetar på Ragn-Sells är det också bra att ha ett miljötänk och att du är schysst mot vår planet.

Ragn-Sellsgänget i Liljeholmen

På bild: Jakob (mitten) med kollegorna Dennis, Johan, Richard och Sven-Inge

Kontakta oss

Vill du beställa eller har frågor?

Telefon:
0771-88 88 88

Kontaktformulär

Ärende
Ditt namn
Ditt telefonnummer
E-postadress
Företag eller organisation (valfritt)
Ort
Stäng
Stäng