”Spara tid och pengar med StorSäck”

Cédric Rives KAM Nationella kunder Namn: Cédric Rives.
Yrke: Segmentansvarig Handel
Ålder: 38 år.
Bor: I Täby utanför Stockholm med fru och två barn.
Arbetar: På Ragn-Sells huvudkontor, Väderholmens gård.
Fritiden: Hängiven sportfantast sedan tiden i Frankrike, vilket numera innefattar gym, skidor, handboll mm.
Senast lästa bok:Jag hinner tyvärr inte läsa mycket mer än dagens tidning. Det är fullt fokus på familj och jobb…

Du jobbar mycket med produkten StorSäck. Nu har Ragn-Sells börjat samarbeta med byggvaruhus, berätta.
-StorSäck har länge varit en utpräglad storstadsprodukt. Vi har sålt den till stora och mellanstora byggare. Nu samarbetar vi med Beijer Byggmaterial och från mars 2013 även med Byggmax och Ahlsell. På så sätt ska vi nå även mindre byggare och våra privatkunder. Detta innebär att StorSäck finns att köpa på ca 170 byggvaruhus över hela Sverige och 14 i Norge.


Vad innebär det för kunden?
Kunden köper säcken i varuhuset, fyller säcken med sitt avfall och ringer oss när hen är klar för att få sitt avfall hämtat av oss, hemma eller på arbetsplatsen.
Storsäck är enkel att använda och passar perfekt vid små mängder, till exempel vid utrensning av förrådet, renovering av kök och badrum eller vid rivningsarbete. Storsäck är också ett utmärkt komplement till kärl och container vid nybyggnation.


Vad är fördelarna?
- Det mesta av byggavfallet från renoveringar i hemmen, rensning av förrådet eller rivning av köket eller altan körs idag till tippen av byggarna eller av husägarna själva. Det tar tid och för med sig både kostnader och transporter. Dessutom är det ur miljösynpunkt inte optimalt att så många enskilda byggfirmor eller privata personer kör till tippen.
 
Hur går det till?
- Kunden köper din säck på byggvaruhuset eller direkt från oss på Ragn-Sells. När avfallet väl är insamlat går du bara in här på hemsidan och beställer din hämtning. Säckarna ställer kunden sedan ut så att vi kan hämta med våra kranbilar.

Hur många olika storlekar finns det av storsäck?
Vi erbjuder 3 storlekar.
160 liter är vår minsta och smidigaste säck för de små projekten och för trädgårdsskötsel. Perfekt för dig som prioriterar att kunna ha säcken nära till hands. 
1 kubik säcken är vår storsäljare. Lagom stor för att tackla förrådsrensningen, större snickerier, VVS och grenar men tillräckligt liten för att inte blir för tung. Dessutom är den förslutningsbar vilket gör att du inte behöver bekymra dig för att avfallet skall bli blött och kletigt om arbetet drar ut på tiden.
2 kubik säcken är perfekt för de stora jobben. Denna säck placeras med fördel vid tomtgränsen då den sväljer mycket och därmed blir tung.                                                                       

Vad kostar det?
- Tjänsten finns i stora delar av landet till fast pris. Pris till företag blir olika beroende på material. Allra billigast är faktiskt metallskrot för det betingar ett visst värde på marknaden. Som miljöprofilerat företag känner vi också ett ansvar att berätta till kunden att det lönar sig att sortera. Däremot är det är det endast blandat avfall som gäller för privat person. Priserna och villkor för hämtning, samt elektronisk beställning  kan du kolla på www.ragnsells.se/storsack.

Kontakta oss

Vill du beställa eller har frågor?

Telefon:
0771-88 88 88

Kontaktformulär

Ärende
Ditt namn
Ditt telefonnummer
E-postadress
Företag eller organisation (valfritt)
Ort
Stäng
Stäng