”Jag kan guida kunden”

Gunilla Andersson Namn: Gunilla Andersson
Yrke: Säljadministratör
Ålder: 57 år
Bor: Karlshamn
Familj: Man och utflugna barn
Arbetar med: Administration i region Syd på anläggningen i Kallinge
På fritiden: Jag njuter av att vara ute så mycket som möjligt. Spelar  golf, när vädret tillåter. Umgås med vänner och familj.
Senast läst: Det var faktiskt min dotter som tipsade om Susanne Pettersons bok ”Bryt ihop och kom igen!”. En fantastisk bok som man önskar att alla fick tid att läsa.
Vad är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?
- Jag registrerar nya kunder och tar emot och registrerar order för att sedan lägga in avtal och prislistor. Kontoret ligger på vår nya fina anläggning i Kallinge där vi arbetar allt mer samordnat och integrerat med både Farligt avfall och Industriavfall.

Vad är det viktigaste med ditt jobb?
- Att man är noggrann och flexibel och ser möjligheter när arbetsuppgifterna förändras. Vi som arbetar med Farligt avfall har ett stort ansvar när det gäller rapportering. Det finns otroligt många lagkrav.

Vad är Ragn-Sellsandan för dig?
- Service, samarbete, utveckling och en positiv inställning. Alla måste arbeta åt samma håll. Det är viktigt.

Vad vill du ge den kund som kontaktar er i Blekinge?
- En förståelse för grundstenarna i vår bransch, särskilt när det gäller Farligt avfall. Jag kan guida dem i alla de regler som finns kring återvinning och komma med förslag på hur de kan förbättra sin avfallshantering. Framför allt handlar det om att skapa förtroende. Det är grunden i allt samarbete.

Kontakta oss

Vill du beställa eller har frågor?

Telefon:
0771-88 88 88

Kontaktformulär

Ärende
Ditt namn
Ditt telefonnummer
E-postadress
Företag eller organisation (valfritt)
Ort
Stäng
Stäng