"Att träffa kunderna varje dag är alltid bra och nyttigt"

Jenny Peterson Namn: Jenny Peterson
Yrke: Vågadministratör
Ålder: 32 år
Bor: Upplands Väsby
Familj: Man och två barn
Arbetar med: Mottagning av material på vår största anläggning Högbytorp i Bro
På fritiden: Resa, umgås med familj och vänner, goda middagar, åka skidor och spela golf
Senast läst: Vardagsmakt av Elaine Eksvärd

Hur blev du en Ragnsellare?
- Jag hade tur! Jag såg en annons på arbetsförmedlingen som precis kommit in och sparade den på min dator. Dagen efter var annonsen borttagen, det var så många som sökt.  Jag skickade in min ansökan via en rekryteringsfirma och höll tummarna. Veckan efter fick jag komma på en intervju och två veckor senare var jobbet mitt.

Hur ser en vanlig dag arbetsdag ut för dig?
- Jag kommer till jobbet och löser av nattpersonalen, vi är bemannade dygnet runt. Jag sitter i vad vi kallar ”vågen” och väger både inkommande och utgående material på Högbytorp, Brista och Brännbacken.

I ”vågen” är vi flera personer som jobbar med samma uppgifter t.ex. vägningar, fakturering, växel, posthantering mm. Vi tar även hand om vår reception.

På vår anläggning Högbytorp vägs allt material på våra 24 meter långa fordonsvågar. Vi tar emot det mesta av material såsom: askor, asfalt, jord, blandat avfall, slam, metaller, läkemedel mm. När våra kunder kommer med avfall, lämnar de alla de uppgifter jag behöver för att göra en invägning. Vi väger ca 500 bilar/dag.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
- Att göra våra kunder nöjda! Att träffa våra kunder varje dag och få feedback direkt från kund är alltid bra och nyttigt. Det är så mycket varierande arbetsuppgifter att sitta i ”vågen”. Vi har otroligt bra stämning i vår grupp.

Vilket råd skulle du vilja ge unga människor som vill in i branschen?
- Utbildning lönar sig. Var ihärdig och sök många jobb, man kanske inte alltid kan få sitt drömjobb direkt. Att få in en fot någonstans kan betyda mycket då man förhoppningsvis har möjlighet att utvecklas och komma vidare inom företaget man jobbar. 

Vad är Ragn-Sells för dig?
- Att ha kunden i fokus. Flexibilitet och ansvar är något jag har med mig varje dag då jag ständigt träffar nya och befintliga kunder.

Kontakta oss

Vill du beställa eller har frågor?

Telefon:
0771-88 88 88

Kontaktformulär

Ärende
Ditt namn
Ditt telefonnummer
E-postadress
Företag eller organisation (valfritt)
Ort
Stäng
Stäng