Blogginlägg postade under augusti 2015

Snipp snapp snut så var sagan slut

Hej! Nu är allt inlämnat och klart. Det var nervöst att presentera projektet inför så många människor, men det gick bättre än väntat och det var roligt att så många var intresserade och frågade frågor. Jag är väldigt glad över att jag fick chansen att vara sommartrainee på Ragn-Sells. Det är nu med blandade känslor som jag lämnar Ragn-Sells. Det är skönt att sätta punkt för projektet, men det är tråkigt att behöva lämna alla i verksamheten och inte minst övriga traineer. Jag har haft det så roligt tillsammans med er i sommar och jag hoppas att vi ses igen. Jag skulle vilja avsluta min tid på Ragn-Sells genom att tacka min handledare Amanda Berg för den hjälp och respons som jag fått under mina åtta veckor. Samtidigt som jag vill tacka alla andra som hjälpt mig under mitt projekt och även alla medarbetare ute på fältet som gjort det extremt roligt på praktiken. Sist men inte minst Julia och Johanna - utan er hade detta inte varit möjligt och tack för den instats som ni gjort. Hoppas att vi ses i framtiden och tills dess: Ha det så bra!

Tack för i sommar!

Nu är det slut

Sista blogginlägget. Presentationen är avklarad, rapporten klar. Skönt och tråkigt på samma gång.

Min sommar på Ragn-Sells har varit intressant, utvecklande, rolig, intensiv, regnig, solig, trevlig, lärorik och perspektiv-givande. Ragn-Sells är ett häftigt företag! Mitt projekt har varit intressant och spännande, och nu när säcken knyts ihop känns det som att jag ändå lyckades komma fram till något.

Tack till mina handledare Sara, Veronica och alla andra som hjälpt mig framåt i mitt projekt och sett till att det blev något av det till slut. Tack till Julia och Johanna som tagit hand om oss traineer på bästa sätt. Ett stort tack till Julia, Sofia, Elisabet, Carolina och Anna. Jag kommer sakna er och våra dagar på Väderholmen. Jag hoppas verkligen att vi ses igen! 


/Ida

Stäng
Stäng