Blogginlägg postade av Carolina Persson

Snipp snapp snut så var sagan slut

Hej! Nu är allt inlämnat och klart. Det var nervöst att presentera projektet inför så många människor, men det gick bättre än väntat och det var roligt att så många var intresserade och frågade frågor. Jag är väldigt glad över att jag fick chansen att vara sommartrainee på Ragn-Sells. Det är nu med blandade känslor som jag lämnar Ragn-Sells. Det är skönt att sätta punkt för projektet, men det är tråkigt att behöva lämna alla i verksamheten och inte minst övriga traineer. Jag har haft det så roligt tillsammans med er i sommar och jag hoppas att vi ses igen. Jag skulle vilja avsluta min tid på Ragn-Sells genom att tacka min handledare Amanda Berg för den hjälp och respons som jag fått under mina åtta veckor. Samtidigt som jag vill tacka alla andra som hjälpt mig under mitt projekt och även alla medarbetare ute på fältet som gjort det extremt roligt på praktiken. Sist men inte minst Julia och Johanna - utan er hade detta inte varit möjligt och tack för den instats som ni gjort. Hoppas att vi ses i framtiden och tills dess: Ha det så bra!

Tiden går!

Hej igen. Det har verkligen rullat på under de senaste veckorna och det har varit mycket att ta till sig. Fullt upp med att se olika delar av företaget och träffa olika personer. Jag har träffat otroligt trevliga och hjälpsamma människor här på Ragn-Sells. Oavsett vem som jag träffat har jag alltid känt mig välkommen och väl omhändertagen. Det har varit kul att så många har visat intresse för just mig och mitt projekt. Är glad att få komma och hälsa på denna stora familj under åtta veckor och träffa dess bredda konstellation.
Kategori:

Nu har det dragit igång!

 

Mitt namn är Carolina Persson och jag läser mitt fjärde år på Industriell ekonomi på Linköpings universitet. Jag är uppväxt i den svenska idyllen Roslagen som ligger norr om Stockholm. Förutom att ägna min tid framför skolbänken finns ett stort intresse för dans och att resa för att se världen i alla dess former. Under mina åtta veckor på Ragn-Sells kommer jag att arbeta med projektet som heter: ”Nyckeltal för mätning av effektivitet inom servicetjänster”. Det ska bli spännande att komma igång med projektet och att undersöka området djupare, men även att få en större inblick i företaget Ragn-Sells i stort.

På återseende Carolina

Stäng
Stäng