Tack tack tack tack tack tack

Plötsligt sitter man här och är helt klar. Jag har närmare bestämt 20 min kvar innan jag för sista gången åker hem med alla traineer. Eftersom jag känner att det ska bli tråkigt kan det bara betyda att jag är nöjd. Jag är verkligen nöjd med min tid här. Visst kan jag tycka att mitt projekt blev något platt trots 40 sidor och visst råkade jag säga att isbjörnar lever på Antarktisk under min presentation. Men jag är mycket nöjd. Jag skulle gärna vilja arbeta mer, men jag tror att projektet kommer vara en bra grund inför Ragn-Sells agerande vad det gäller PFOS.

Jag är ingen bloggare kanske, men jag tycker det också ha varit förvånansvärt. Jag hoppas att via den här bloggen kan förmedla vilket spännande företag Ragn-Sells är, särskilt för oss kemitekniker!

Stort tack för alla som har hjälpt mig! Alla som har stått ut med mina jobbiga frågor under sommaren! Men framförallt, stort tack till min handledare Sara som har guidat mig perfekt och Sanna och Julia som alltid har peppat mig! Jag loggar ut, men jag hoppas att jag får logga in!

 

Skulle ni vilja veta mer om projektet, hör av er till min handledare!

HAJ

(inte djuret)

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

 
Användarverifikation Bild för användarverifikation  
 
Stäng
Stäng