Sista inlägget

Då var vi framme vid sista dagen på traineeprogrammet. Märklig känsla. Som det har nämnts i tidigare inlägg har den här sommaren gått otroligt fort. Jag visste innan vi började att jag skulle lära mig massor, men att jag skulle lära mig så pass mycket som jag har gjort under de här åtta veckorna förväntade jag mig inte.

Igår hade jag min redovisning (som fem av de andra traineerna). Det var kul att få lite respons på projektet och visa mina resultat. Idag väntar tre redovisningar till. Jag tycker att det har varit mycket intressant och inspirerande att se alla redovisningar.

Jag tänkte i det här inlägget även passa på att tack för att jag har fått vara här på Ragn-Sells i sommar. Alla jag har träffat har varit otroligt trevliga och hjälpsamma!

Tack till Martin Tengsved som har varit min handledare under projektet!

Tack Julia och Sanna som har styrt upp traineeprogrammet fantastiskt bra!

/Sara

Skriv en kommentar

Jag är stolt och glad över dig Sara! Det är roligt att vara din farmor och se hur du engagerar dig i vår miljö! Flera borde göra mera för att rädda den enda jord vi har! Jag och farfar önskar dig allt gott i framtiden. Vi hoppas få hänga med länge än och följa våra barnbarns utveckling! Kram från farmor

18 augusti 2014 10:26 Åsa Byström Rapportera detta inlägg

Vilken fin och varm kommentar ovan @ÅsaByström! Jag blev riktigt rörd. Tack till samtliga duktiga trainees/bloggare, det har varit enormt roligt att följa er resa här på Ragn-Sells på ett mer personligt plan. Bra idé med blogg!

19 augusti 2014 15:29 Jenny Herin Rapportera detta inlägg
Skriv en kommentar

 
Användarverifikation Bild för användarverifikation  
 
Tidigare inlägg Dagen-P (presentation)
Stäng
Stäng